3M gold certified, wat houdt het precies in

10
Oct

Bij Textline Reclamecentrum streven we ernaar om vakmanschap en kwaliteit te leveren aan onze klanten. Wij zijn er dan ook immens trots op dat wij de titel ‘3M Select Graphic Provider Gold’ al een aantal jaar mogen dragen. Een erkenning dat ons werk aan de strikte kwaliteitskaders van 3M voldoen. Maar wat houdt deze certificering eigenlijk verder in? En waarom is het zo belangrijk voor zowel het bedrijf als de klant? In deze blog gaan we verder in op de betekenis en voordelen van het zijn van een 3M Gold Certified partner.

 

 

Wat is 3M Gold Certified?

3M Select Graphic Provider Gold: Dit is een exclusieve titel toegekend aan zorgvuldig geselecteerde signbedrijven die voldoen aan de strenge kwaliteitsvereisten van 3M. Deze bedrijven hebben hoogopgeleide 3M endorsed installateurs in dienst die met passie voor het vak werken. Ze maken gebruik van hoogwaardige 3M-foliesoorten en duurzame latex-inkten, wat garant staat voor topkwaliteit in signage.

 

Vakmanschap en samenwerking

Bij Textline Reclamecentrum werken maar liefst vier 3M endorsed installateurs intensief samen met 3M-specialisten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat zelfs de meest uitdagende projecten succesvol worden uitgevoerd door zorgvuldig op elkaar afgestemde materialen en hun verwerking. Het resultaat? Signage van ongeëvenaarde kwaliteit.

 

 

Waarom is het belangrijk?

Wanneer je jouw signing laat verzorgen door een door 3M erkend installateur kun je er zeker van zijn dat er kwaliteitswerk afgeleverd wordt. Maar daar stoppen de voordelen niet. 

 

Sterke garantie voor klanten

De 3M Gold Certified‘ status betekent niet alleen trots voor ons bedrijf en onze 3M endorsed installers, maar ook uitgebreide voordelen voor klanten. Het assortiment wordt uitgebreid met hoogwaardige materialen van 3M. Bovendien biedt 3M de krachtigste garantie in de branche, de MCS-Garantie. Dit geeft klanten de zekerheid van consistente kwaliteit en dekking door 3M in het geval van claims, waardoor ze met vertrouwen voor Textline Reclamecentrum kunnen kiezen.

 

De ‘3M Gold Certified’ titel vertegenwoordigt niet alleen excellentie in signing, maar ook een belofte aan klanten voor hoogwaardige producten en diensten. Als klant betekent kiezen voor een 3M Gold Certified bedrijf, kiezen voor kwaliteit, toewijding en vakmanschap van het hoogste niveau.

Neem contact op