Het Circular Sign label

Duurzaam ondernemen met Circular Sign

 

Wat is circulariteit?

Op dit moment verbruiken we meer grondstoffen dan onze planeet ons kan leveren. Daarom is het van cruciaal belang om slimmer met onze grondstoffen en productieprocessen op te gaan. 

Circulariteit betekend dat producten na gebruik kunnen worden ingezet als grondstof voor nieuwe producten of materialen. Het product wordt zo geproduceerd dat alle onderdelen opnieuw als grondstof kunnen dienen. Het doel van Circular Sign is werken aan een wereld zonder afval terwijl we tegelijkertijd duurzaam ondernemen stimuleren. 

 

Textline maakt bewuste keuzes met rijstvlies

Textline heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in een milieustraat waarbij alle gebruikte materialen hun weg vinden naar 100% hergebruik. Het bedrijf zoekt ook naar onbenutte reststromen van bestaande productieprocessen. Een van deze materialen is rijstvlies, een restmateriaal dat vrijkomt bij de productie van rijst. Dit materiaal is van nature waterafstotend en daarom geschikt voor buitentoepassingen. Textline maakt inmiddels vele producten van rijstvlies, zoals verkeersborden, makelaarsborden en informatieborden. Deze borden hebben een garantie tot wel 80 jaar en dat is uniek.

Naast rijstvlies maken we ook gebruik van PETvilt. Een dik en bewerkbaar vilt wat gemaakt wordt van gerecyclede PET-flessen. PETvilt staat bekend om haar akoestiek dempende eigenschappen wat het perfect maakt voor akoestische wanden of panelen. Maar ook andere creatieve oplossingen zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld een akoestische hanglamp. Een ideale manier om de akoestiek in een kantoor of vergaderruimte te verbeteren met een duurzaam product. 

Naast Resysta en PETvilt maken we ook gebruik van hout. Al ons hout heeft een FSC-keurmerk wat staat voor verantwoord bosbeheer. Door gebruik te maken van FSC-hout dragen we bij aan het behoud van de biodiversiteit en het ecosysteem van onze bossen. 

 

Van afvalproduct tot 100% circulair verkeersbord

Rijstvlies heeft een nieuwe bestemming gekregen als basis van een uniek plaatmateriaal, Resysta. Resysta bestaat voor 60% uit rijstvlies, 22% steenzout en 18% minerale oliën. Dit materiaal biedt waterafstotende eigenschappen en een garantie van maar liefst 80 jaar tegen rotting en schimmelvorming. Bakstenen gemaakt van rijstresidu en klei hebben na duizenden jaren bewezen nog in uitstekende staat te verkeren. Meer dan 90% van de wereldwijde rijstvliesproductie blijft onbenut in rijst producerende landen. Als signmaker en liefhebber van duurzaam ondernemen ziet Textline Reclamecentrum het potentieel van dit afvalproduct. Op deze manier willen wij met het produceren van duurzame signing bijdragen aan duurzame bouwoplossingen. 

 

Bouw mee aan een duurzamere wereld 

Bij Textline Reclamecentrum geloven we in de kracht van duurzaamheid en circulaire producten. Met ons rijstvlies plaatmateriaal dragen we bij aan duurzame productie, waarin afval wordt omgezet in waardevolle bouwmaterialen. In onze digitale showroom hebben we de bewuste keuzes binnen ons assortiment voorzien van een Circulair Sign label. Kiezen voor een Circular Sign betekent dus kiezen voor een 100% bewuste keuze. Ontdek de mogelijkheden van ons rijstvlies plaatmateriaal en bouw mee aan een duurzamere wereld.

 

Ons Circular Sign label staat vermeld bij al onze circulaire en duurzame producten

Circulaire inspiratie opdoen voor uw bedrijf? Bekijk dan hier een selectie van onze recente projecten!

 

Stel uw vraag
Waarom Textline?

Waarom Textline?

Vakmanschap
Vakmanschap

Ons digitale machinepark is vooruitstrevend, maar zonder onze vakmensen staat alles stil. En als 30 reclame specialisten hun krachten bundelen, ontstaat er niet alleen iets moois, maar geeft dat ook slagkracht om alle projecten op tijd gedaan te krijgen.

 

Klantgericht
Klantgericht

Of liever; DOELGERICHT, onze adviseurs richten zich niet direct op uw productbehoefte, maar juist meer op wat het product u moet gaan opleveren. Deze benadering werkt verhelderend en leidt tot verrassende en bevredigende (eind)resultaten.

Kwaliteit
Kwaliteit

Kwaliteit is bij Textline geen optie, het is een voorwaarde. We kunnen simpelweg niet anders. Alles wat wij maken is niet alleen uw, maar ook ons visitekaartje. Net als u zijn wij nog vele jaren steeds trots op het resultaat.

 

 

Afgesproken!
Afgesproken!

Natuurlijk nemen wij graag de tijd om te komen tot een prachtig eindresultaat. Maar meestal speelt de factor 'tijd' in ons vak een belangrijke rol. Afspraken nakomen en deadline behalen staat voorop. Wij gaan ervoor!

Creativiteit
Creativiteit

Het klinkt vanzelfsprekend en bij Textline is dat het ook. Het is bij ons de kurk waar alles op drijft, aan een mooi eindresultaat gaat vrijwel altijd een goed idee vooraf. Nieuwe ideeën houden ons fris.

 

3M GOLD MEMBER
3M GOLD MEMBER

3M Nederland heeft Textline al meerdere jaren in de Nederlandse top 5 staan als het gaat om het kwalitatief hoogwaardig en verantwoord verwerken van folie. Wij zijn er trots op!

Wat zeggen klanten over ons

Prettige partij om mee samen te werken. Wij zijn een organisatie die behoorlijk flexibel opereert en hebben aan Textline een fantastische partner. Meedenken zonder dwingend te zijn, vinden wij een erg prettige eigenschap. Ik beveel Textline daarom zeker aan bij mijn relaties.
Akim Bwefar, Bwefar Rental BV
Al vele jaren heel tevreden met de producten en montage van Textline. Gevel- ,window en Instore signing na een heldere briefing altijd snel een goed en duidelijk voorstel met een messcherpe offerte. Ook voor onderhoud de juiste partner.
Marc Ackermans, Jeans Centre B.V.
Wij ervaren Text-line als betrouwbaar, creatief en flexibel. We werken al 8 jaar samen. In die jaren zijn diverse projecten opgepakt, waarbij de interne signing op onze regiokantoren een belangrijk onderdeel is. Samen zijn we tot een ontwerp voor onze kernwaarden gekomen, dat in alle regio's werkt en voor herkenning zorgt. Daarnaast vlaggen, banners, spandoeken, ... niets is te gek. Wanneer wij er zelf niet uit komen met een ontwerp, wordt meegedacht en komt Text-line met een voorstel.
Monique Kofflard, Perspectief Groep
Al jaren werk ik samen met Textline. Of het nu gaat om gevelreclame, of signing voor een bedrijfsauto of -bus, er wordt altijd op een goede manier meegedacht! Regelmatig laat ik mijn mensen checken of de offerte van Textline marktconform is, nog nooit zijn we vanwege de prijs naar een andere partij uitgeweken! Voor ons is Textline een betrouwbare en prettige partner.
Gerwin Mulder, Well-Fair
Mijn relatie met Textline dateert al vanaf eind jaren '90. In de loop der jaren staat de betrouwbaarheid als partner in Sign als een paal boven water. 'Nee verkopen' komt bijna niet voor, zoeken naar een passende oplossing wel! Het is wel heel erg prettig samenwerken met alle medewerkers binnen deze organisatie. Of het nu gaat over het doornemen van een order, opmaak bestanden, productie of montage op locatie. Betrokkenheid en enthousiasme is altijd aanwezig.
Peter Gielisse, Bureau Gielisse
Textline levert maatwerk met een top kwaliteit. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weet deze op de juiste manier te vertalen naar een complete signing voor in- outside van de stores. Bij onze samenwerking lag de nadruk op het creatief meedenken, snelheid, en flexibiliteit. Tot op heden zijn wij dan ook erg tevreden over de samenwerking met Textline. Ik heb met mijn vorige werk al met Textline gewerkt en ook met mijn huidige baan werken we op een zeer prettige manier samen. Beveel Textline ook regelmatig aan bij klanten.
Hilde Bouman, Leonidas
Inmiddels is Textline ruim 8 jaar leverancier voor al onze in- en outstore communicatie. De redenen zijn simpel: Snel, kwalitatief hoogwaardig en hoge service. Daarnaast denken ze goed mee in de mogelijke oplossingen. Een partner waar je op kan bouwen.
Albert Kuiper, Prominent
Al jaren werken wij samen met Textline Reclamecentrum en met succes! Textline staat voor professionaliteit, kwaliteit en creativiteit. Bovendien erg klantvriendelijk en niets is te gek of te veel moeite. Ook de mensen in de uitvoer zijn netjes en professioneel, opdrachten worden altijd top uitgevoerd.
Bertine Brands-Tromp, Wuestman
Textline heeft ons bij de renovatie van het stadhuis uitstekend geholpen. Ze voorzien snel en kundig van advies, komen hun afspraken na en leveren oprecht vakwerk. Door de bijdrage van Textline is het Huis van de Stad in Harderwijk een stukje mooier geworden dan vooraf was voorzien!
Job Ike, Gemeente Harderwijk
Tot nu toe heb ik prettig samengewerkt met Textline. Zij luisteren goed naar de klant en denken mee. Mijn contactpersoon van Textline is telefonisch goed bereikbaar en reageert snel op mijn mailtjes. Het eindresultaat van de geleverde producten voldoet precies aan onze verwachtingen. Wij zijn een tevreden klant.
Anneke Kiffen, Gemeente Nunspeet
Snelle service, goed contact, meedenkend personeel met veel expertise en altijd een mooi eindresultaat, dat zijn de redenen waarom wij kiezen voor Textline.
Andre Nijenhuis, Scheer & Foppen Installatietechniek
Enthousiast, snel en creatief in het meedenken in oplossingen die werken voor de gegeven omstandigheden. Dat is Textline, en waarom wij als Maars graag samenwerken.
Christel van der Stouw, Maars
Een aantal jaar werk ik nu regelmatig samen met Textline en ben zeer tevreden over de kwaliteit en service. Het is superfijn dat Textline altijd haar best doet de klant te begrijpen. Als creatieve klant heb ik wel eens lastige vragen maar die zijn voor Textline geen probleem. Ze denken graag mee en zorgen voor een passende oplossing met een geweldig resultaat! Bedankt!
Maxim Berrens, MWORXX
Textline komt afspraken na en neemt de tijd om naar de klant te luisteren. Daarnaast werken ze voorstellen goed uit. Ze hebben betrokken medewerkers, goed en duidelijk advies en constante kwaliteit. Lopen niet weg als er een keer iets niet goed gaat.
Klaas Pees, Ziekenhuis St Jansdal
We hebben bij een aantal rebrandingsprojecten samengewerkt met Textline en vinden de samenwerking erg goed! Goede communicatie en beschikbaarheid zorgen ervoor dat we in de toekomst graag nog vaker met hen willen samenwerken.
Henk Drenth, RGN brand identity services
Textline is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Wij hebben namelijk vaak vraagstukken die moeilijk te realiseren zijn. Textline is hierin een goede partner om een oplossing te vinden waarbij we het doel niet uit het oog verliezen. Tevens is de levertijd iets wat erg prettig werkt. Bij ons wordt vaak op het laatste moment wat verzonnen en waardoor de doorlooptijd heel kort is. Wat we vandaag beslissen moet gisteren klaar. Nu red Textline dit natuurlijk niet, maar er wordt direct gekeken naar de snelste oplossing.
Isaac Veenendaal, Walibi Holland
Textline is een bedrijf met prettige communicatie en biedt professionele kwaliteit en service. Met genoegen en het volste vertrouwen brengen we een klant in contact met Textline wetende dat er een passend advies komt voor een mooie bestickering op hun auto. De opvolging is altijd goed en adequaat. Kortom, een mooi bedrijf!
Youri Zijta, Broekhuis Lease