Alles over Airtex Fotobehang

12
Mar

Kan jouw bedrijfs interieur wel een opfrisser gebruiken maar is het niet het moment voor een nieuwe inrichting? Met Airtex Fotobehang creëren onze installateurs binnen een dag een compleet andere sfeer in een ruimte. En door de combinatie met ander materialen als PETfelt kan een fotowand ook nog een akoestiek dempende werking krijgen. 

 

Wat is Airtex fotobehang?

Airtex fotobehang (soms Wallprint genoemd) is geen behang zoals je het gewend bent, de kwaliteit is namelijk vele malen beter dan ‘gewoon’ vliesbehang. Dit fotobehang heeft meer gemeen met een stevig doek wat op maat gemaakt en geprint kan worden, de mogelijkheden zijn dus écht eindeloos. Zo kun je een gepersonaliseerde fotowand realiseren met een stockfoto, maar ook met een volledig gepersonaliseerd grafisch ontwerp. Onze grafisch vormgevers zorgen ervoor dat jouw Airtex fotowand een écht unieke Wallprint wordt. 

 

Een akoestiek dempende fotomuur 

Je kunt het natuurlijk bij een fotowand houden, maar wij gaan graag nog een stapje verder. Dit doen we door iets functioneels toe te voegen, namelijk het dempen van weerkaatsend geluid in de ruimte. Hierdoor wordt het werkcomfort in de ruimte nog verder verbeterd. Zo kunnen we fotobehang combineren met enkel laags of meer laags PETfelt om een speels effect te creëren zoals we bij FlevoDirect hebben gedaan. Daarnaast is het ook mogelijk om het PETvilt volledig te bedrukken waardoor de volledige fotowandeen akoestiek dempend paneel aan de muur wordt. Dit hebben we onder andere gedaan bij Automatic Choice Europe. 

Je kunt het geheel zelfs nog afmaken door een akoestiek dempende lamp boven de vergadertafel te hangen. Ook deze kunnen volledig gepersonaliseerd en bedrukt worden zodat alle aspecten van de ruimte aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf. Dit materiaal leent zich overigens ook uitstekend voor een akoestiek dempend schilderij, of bijvoorbeeld een geluiddempende set staldeuren. 

 

Project: FlevoDirect Zeewolde

 

Waarom kiezen voor Airtex?

Het grootste voordeel van Airtex is dat het uit één stuk bestaat. Je loopt dus ook geen risico dat er net een baan verkeerd zit waardoor je foto op de muur niet meer goed aansluit. Of dat jet foto behang bijvoorbeeld tijdens het drogen van de behanglijm nog gaat krimpen. Met Airtex heb je geen last van naden, kieren, overlap of scheuren! Het foto doek is ontzettend stevig… Hierdoor scheurt of kreukt het niet en is het ook bestand tegen krassen. Hierdoor leent het zich ook om op andere ondergronden geplakt te worden waardoor je bijvoorbeeld ook deuren mee kunt nemen in je fotowand.  

 

Laat je inspireren door onze Airtex fotowanden

 

Hieronder hebben we een aantal projecten voor je op een rij gezet maar kijk ook gerust rond bij onzefotowanden,akoestische oplossingenen andere uitingen metPETfelt.

 

Project: Kolmer Elektromotoren Harderwijk

 

Project: Edelwonen Park Avenue complex Maarssen

 

Project: Dolphin Harderwijk

 

Project: Scheern en Foppen Harderwijk

 

Project: Baker Tilly Zwolle

 

Project: Soma College en Sportbedrijf Lelystad

 

Neem contact op