Je bedrijfsbus bestickeren? Dit zijn de voor- en nadelen!

16
May

De voordelen en nadelen van je bedrijfsbus bestickeren

Wil je opvallen op de weg met je bedrijfsbus? Kies dan voor auto wrapping! Met een kwalitatieve 3M vinyl wrap en bijpassende bestickering kan je jouw bedrijfsbus omtoveren tot een rijdend visitekaartje. Bij Textline hebben we de juiste specialisten om het onderste uit de promotiekan te halen.    

 

 

 

Een rijdende eerste indruk

Maak jij de juiste indruk met jouw bedrijfsbus? Met een 3M vinyl wrap en car branding kun je de aandacht trekken van potentiële klanten. Laat je logo en boodschap duidelijk zien zodat mensen weten wie je bent en wat je doet. Wil jij ook opvallen in het verkeer? Kies dan voor auto wrapping en laat je bedrijfsbus bestickeren bij Textline reclamecentrum.

 

De voordelen van een bestelbus bestickeren

Je bedrijfsbus laten bestickeren zorgt voor herkenbaarheid en geeft een professionele uitstraling. Zo weet de klant direct van welk bedrijf je bent wanneer ze je aan zien komen. Alles is mogelijk, met een full body car wrap kunnen we jouw bedrijfsbus voorzien van een compleet andere kleur. 

Met branding op maat voor je auto zorg je ervoor dat je bedrijfsbus opvalt en je indruk maakt op de weg. Bezorgrestaurants, klusbedrijven en pakketdiensten, iedereen kan profiteren van een bestickerde bedrijfsbus.

 

Een nadeel van herkenbaarheid op de weg

Er kleeft alleen wel een nadeel aan zo’n bestickerde bedrijfsbus. Je zult niet de eerste zijn die een slechte review ontvangt door asociaal rijgedrag. In sommige gevallen kun je er weinig aan doen maar wees jezelf er van bewust dat een rijdend visitekaartje ook kan uitnodigen tot klachten over rijgedrag. 

 

Een keer bestickering, jarenlang plezier

Een goed bestickerde bedrijfsbus valt op! Het is een perfecte manier om je bedrijf te promoten en op te vallen in het verkeer. Kies voor een complete bestickering van je bedrijfsbus om perfect te matchen bij jouw huisstijl. Zo krijg je een ontwerp op maat en weet je wat je kunt verwachten. Met auto wrapping zorg je voor jarenlang plezier van jouw bestickerde bedrijfsbus.

Benieuwd naar hoe de bedrijfsbus van de Wehkamp bij ons binnenkwam? Kijk dan hier. Hij was namelijk niet rood! 

 

Wil je jouw bedrijfsbus laten bestickeren? Neem dan contact op met onze specialisten. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsbus herkenbaar de weg op gaat en indruk maakt op jouw klanten!

 

Neem contact op