100% circulair tuinbord bij NVM makelaars

3
Apr

In de makelaardij is verduurzaming een belangrijk onderwerp waar nog veel mogelijkheden liggen. Voor de groene makelaar is er één product dat eruit springt: het 100% circulaire biobased tuinbord gemaakt van rijstvliesjes, een restproduct uit de voedselindustrie. Het gebruik van dit duurzame tuinbord kan een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van de dienstverlening van makelaars.

 

Verduurzaming in de vastgoedsector

Het is belangrijk voor makelaars om vooruit te denken en duurzame oplossingen te verkennen. Steeds meer makelaars richten zich op duurzaamheid van woningen, maar het verduurzamen van de eigen dienstverlening is voor veel makelaars nog een uitdaging. Het tuinbord is echter een product waar elke makelaar direct mee aan de slag kan.

 

Duurzame tuinborden

Traditionele makelaarsborden zijn gemaakt van niet-hernieuwbare grondstoffen en zijn na een aantal jaren aan vervanging toe. Dit zorgt voor veel afval en is niet duurzaam. Daarom biedt Textline Reclamecentrum een duurzaam alternatief: circulaire makelaarsborden van rijstkaf. Rijstkaf is een restproduct van rijst dat tegenwoordig wordt gebruikt als basis voor duurzaam plaatmateriaal dat tot wel 80 jaar mee kan gaan.

 

100% circulair met borden van rijstkaf

Het gebruik van rijstkaf borden heeft vele voordelen. Zo zijn ze sterk en duurzaam, waardoor ze langer meegaan dan traditionele tuinborden. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzame materialen en zijn ze aan het einde van hun levensduur weer volledig te recyclen.

Door het gebruik van een duurzaam tuinbord van rijstkaf kunnen makelaars zichzelf profileren als duurzame makelaar en laten zien dat ze zich inzetten voor duurzaamheid. Zo heeft het NVM hoofdkantoor in Utrecht al een rijstkaf bord staan bij de Innovatieve Proeftuin. Makelaars die hun klanten adviseren over verduurzaming van hun huis of kantoor kunnen nu ook zelf het goede voorbeeld geven met een duurzaam makelaarsbord. Kortom, het gebruik van rijstkaf borden kan een belangrijke stap zijn in de verduurzaming van de dienstverlening van makelaars.

 

biobased tuinbord van rijstvliesjes

Neem contact op