Circulaire en akoestische verlichting

17
Apr

Een circulaire lamp van PET Felt is niet alleen een mooie toevoeging aan je interieur, het is ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. De lamp is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en daarmee draag je bij aan een beter milieu. Maar niet alleen het milieu vaart wel bij deze lamp, ook jijzelf kan er baat bij hebben.

 

 

Gemaakt van gerecyclede PET-flessen

Het materiaal waarvan de lamp is gemaakt, PET Felt, heeft akoestische eigenschappen. Dit houdt in dat het geluid absorbeert en daarmee de akoestiek in een ruimte verbetert. De circulaire lamp is dan ook een ideale oplossing voor kantoorruimtes waar veel geluid is, bijvoorbeeld door veel mensen die tegelijkertijd aan het bellen of vergaderen zijn. Door de vrije positie in de ruimte wordt het weerkaatsende geluid meerdere malen gedempt en dit resulteert in een aanzienlijk lagere geluidsdruk.

 

Volledig personaliseerbaar voor uw branding

Maar niet alleen de akoestische eigenschappen maken deze lamp uniek. Het materiaal PET Felt biedt ook de mogelijkheid om de lamp volledig aan te passen aan je interieur. Zo kun je de lamp personaliseren met een unieke opdruk en maak je de lamp volledig eigen.

Al met al is de circulaire lamp van PET Felt een prachtige toevoeging aan je interieur en een duurzame keuze. Je draagt bij aan het milieu en verbetert tegelijkertijd de akoestiek in je kantoorruimte. Bovendien kun je de lamp helemaal aanpassen aan je eigen smaak. Een win-win situatie dus!

 

Neem contact op