Duurzame houten stoepborden

10
Jul

Uw houten reclamebord voor buiten!

Met een stoepbord voor de deur weet je zeker dat je opvalt op straat. Vakmanschap en duurzaamheid staan centraal bij de productie van onze duurzame reclameborden voor buiten. Onze stoepborden worden met zorg geproduceerd, gedrukt en afgewerkt zodat u verzekerd bent van een prachtig eindresultaat voor de deur. 

 

Duurzaam van begin tot eind

De houten stoepborden worden uitsluitend gemaakt van FSC-gekeurd hout uit verantwoord beheerde bossen. Zo wordt niet alleen de natuur in bescherming genomen, maar ook de werknemers. Zo zijn voldoende loon en goede werkomstandigheden gegarandeerd met het FSC-keurmerk. 

 

 

Gedrukt zonder oplosmiddelen

De houten stoepborden worden geprint door een duurzame UV-printer welke de inkt direct na het printen droogt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van inkt zonder oplosmiddelen zodat er geen schadelijke stoffen of dampen vrij komen tijdens het printen. Extra afwerkingsmogelijkheden door middel van een transparante vernis is mogelijk. 

 

Ons creatieve team staat voor je klaar

Bij Textline reclamecentrum staan we voor u klaar. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Laat ons creatieve designteam u verbazen wanneer zij uw ideeën tot leven brengen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via onderstaande knop of bel ons op 0341 417 777. 
Voor meer voorbeelden van onze houten stoepborden en reclameborden voor buiten kunt u ook kijken op onze woodprint website. Woodprint.nl is een onderdeel van Textline reclamecentrum. 

Neem contact op