Een dag als planner/ ordermanager bij Textline

23
Oct

Heb je onze openstaande vacature gezien en ben je benieuwd wat een dag als planner bij ons nou precies inhoudt? Daar willen we je graag wat meer over vertellen. Want misschien ben jij wel het plantalent wat wij zoeken! 

 

Hoe ziet je dag eruit als planner?

Als planner bij Textline Harderwijk begint je dag om 8 uur, met een rondje langs de afdelingen. Je bent een geboren probleemoplosser en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Je checkt of de signmakers en monteurs op de hoogte zijn van de opdrachten voor die dag en bent de verbindende factor tussen sales en productie. En natuurlijk sta je altijd klaar voor onze klanten en beantwoord je de vragen van je collega’s gedurende de dag.

Elke maandag voer je met diverse collega’s het vaste planningsgesprek zodat alles gedurende de week op rolletjes blijft lopen. Hierbij heb je ook veelvoudig contact met alle afdelingen van het bedrijf, maar ook klanten en leveranciers. Jij bent de onmisbare spil binnen het bedrijf die alles in goede banen weet te leiden. Hiervoor heb je een flinke dosis plantalent en probleemoplossend denkvermogen nodig, maar ook vooral een goed humeur. De rest van de tijd ben je vooral bezig met het coördineren van opdrachten, het plaatsen van bestellingen en het afronden van opdrachten

 

Een werkplek met extra’s

Werken bij Textline is meer dan gewoon een leuke baan. Je harde werk als medewerker wordt hier gewaardeerd en daar staat ook wat tegenover. Zo ligt er gedurende de zomermaanden een heuse bedrijfssloep in de haven. Daar mogen de medewerkers ook gewoon privé gebruik van maken, dus als je na een week hard werken een zaterdagmiddag op het water wilt spenderen kan dat! En elke vrijdagmiddag wordt hier gezellig afgesloten met een drankje. 

Daarnaast wordt er ook ieder jaar een geweldig personeelsuitje georganiseerd. Dit jaar hebben de medewerkers tegen elkaar gestreden in een echte drakenbootrace. Gevolgd door een lekkere lunch en een speurtocht/auto-tour in vintage eendjes! Die natuurlijk op ons Filiaal in Zwolle is afgesloten met een heerlijk foodtruck-etentje. 

 

De functie-eisen

Wat heb je nodig voor deze functie? Allereerst een MBO/HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van standaard bedrijfssoftware is essentieel, en als je GRIPP beheerst, is dat een grote pré. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must, en je moet bereid zijn om fulltime aan de slag te gaan. Maar bovenal, je moet energie krijgen van het oplossen van dagelijkse uitdagingen en een glimlach toveren op het gezicht van onze klanten. Dat is waar het bij Textline Harderwijk om draait: tevreden klanten en een team dat met plezier samenwerkt.

 

Bekijk onze openstaande vacatures onder het kopje contact.

Neem contact op