Gloednieuwe fleetmarking voor Star Park

8
Apr

Je bedrijfsauto is je visitekaartje, laat staan als je een hele vloot over de weg hebt rijden. Bedrijfswagen bestickering gaat lang mee, maar soms worden wagens vervangen of wordt de vloot uitgebreid. Ook deze nieuwe wagens moeten voorzien worden van nieuwe autobelettering zodat ze weer bij het wagenpark passen. Dit was afgelopen week het geval bij Star Park, waarvoor maar liefst 10 gloednieuwe auto’s zijn voorzien van fleetmarking. Waarna ze feestelijk door hun nieuwe bestuurders bij ons werden opgehaald. 

 

 

Opvallen onderweg met je wagenpark

Als jouw medewerkers veel kilometers maken, is het zonde om hun auto’s niet in te zetten als rijdend reclamemiddel. Fleetmarking wordt onderweg opgemerkt door talloze voorbijgangers. Daarnaast creëert het herkenbaarheid voor het bedrijf en kan het helpen om de naamsbekendheid van je merk te vergroten. En dat zonder dat ze überhaupt je kantoor hebben bezocht. 

Van eenvoudige belettering tot complete autowrap, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Je kunt natuurlijk voor een simpele bestickering kiezen met bijvoorbeeld alleen je logo en je website. Of je kunt ervoor kiezen om je volledige auto in je huisstijl te hullen met een fullcolour bedrukte wrap. 

Een bijkomend voordeel van een complete wrap is dat het de onderliggende lak beschermd tegen kleine krasjes. Iets wat vooral handig is wanneer de bedrijfswagen wordt geleased. Na de leaseperiode kunnen we de wrap netjes verwijderen zonder lijmresten achter te laten, zodat de auto weer als nieuw is. 

 

 

Belettering voor ramen? Natuurlijk!

Zelfs de ramen kunnen voorzien worden van belettering door middel van ‘one way vision’ folie. Dit folie heeft kleine gaatjes waardoor je van binnen nog prima naar buiten kan kijken, maar niet andersom. Wat wel handig is om te weten is dat dit folie enkel op de achterruit en de achterste zijramen gebruikt mag worden. 

 

 

Van personenauto tot vrachtwagen

Bij Textline Reclamecentrum kunnen we elk type voertuig beletteren, of het nu gaat om personenauto's, bestelwagens, aanhangwagens of vrachtwagens. We denken graag met je mee over hoe we jouw wagenpark kunnen laten opvallen. Weet je nog niet precies hoe je het wilt hebben? Onze ontwerpers staan klaar om een geweldig ontwerp te maken. Vraag hieronder een offerte aan en laat je verrassen! 

Of kijk eens rond bij  het kopje Autobelettering op de website. Hier vind je de diverse projecten van personenwagens tot vrachtwagens welke door ons gerealiseerd zijn. 

 

 

Neem contact op