It’s a wrap voor CAI Harderwijk

7
Dec

Steeds meer bedrijven werken hard om hun wagenpark te verduurzamen, dat zien wij natuurlijk graag. Een van deze bedrijven is CAI Harderwijk, die onlangs bij ons hun VW ID BUZZ onder handen heeft laten nemen. Want bij een nieuwe bedrijfsbus, hoort ook een nieuwe wrap of bestickering. 

 

 

Van wit naar wrap

Als je de bus nu ziet rijden, zou je echt niet verwachten dat deze eigenlijk wit is. De bedrijfsbus is van top tot teen voorzien van een opvallende wrap en bestickering. Deze sluit perfect aan bij de huisstijl en de raambelettering van het pand. De Elektrische bedrijfsbussen van Volkswagen zijn al opvallend, maar met deze rood-zwarte wrap is deze bus niet te missen. Dit leverde ook veel positieve reacties op van de klanten van CAI. 

 

Stop wasting, start signing

Als je al eens langs ons pand gereden bent heb je onze slogan op de roldeuren waarschijnlijk al gezien. “Stop wasting, start signing” staat voor verduurzaming van A tot Z. Van een dak vol zonnepanelen tot het scheiden en recyclen van ons afval in onze eigen milieustraat. Bij het wrappen van een auto worden de vinylresten gescheiden van hun papieren backing en apart geperst, opgeslagen en voor recycling aangeboden. Daarnaast maken wij ook zo veel mogelijk gebruik van duurzame materialen als rijstvlies plaatmateriaalgerecycled PETvilt en FSC-hout.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsbus of autoVraag een offerte aan en laat je bedrijf opvallen. 

 

Neem contact op