Lichtreclame: Laat je bedrijf opvallen in het donker

14
Nov

Bij Textline Reclamecentrum begrijpen we als geen ander dat je wil opvallen met je bedrijfspand. Impactvolle gevelreclame en vooral lichtreclame speelt daar een belangrijke rol in. Zeker nu de donkere dagen weer voor de deur staan. Goede gevelreclame gaat verder dan alleen het laten zien van je bedrijfsnaam in het donker. Het vergt ook een goed design en een zekere aantrekkingskracht voor passanten. En. Laat dit nu net onze expertise zijn!

Goede lichtreclame is jouw visitekaartje in het donker, het is het eerste was opvalt wanneer mensen je bedrijf passeren. Als reclamecentrum zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtreclame die niet alleen de aandacht trekt, maar ook een blijvende indruk achterlaat. Van ontwerp tot installatie, wij verzorgen het gehele proces.

 

 

Maximale zichtbaarheid

Een eerste indruk maak je maar één keer. En met sterke lichtreclame valt jouw bedrijfspand zelfs in het donker niet te missen. Goeie lichtreclame is jouw marketingtool op je gevel. Het vergroot je naamsbekendheid en herkenbaarheid in de omgeving. Bij Textline Reclamecentrum zien we lichtreclame en gevelreclame als dé kans om jouw merk te laten zien op een manier die blijft hangen bij mensen.

Onze creatieve aanpak zorgt voor unieke, aantrekkelijke en professionele lichtreclame die straalt in het donker. Goed ontworpen lichtreclame is zo veel meer dan alleen een naam of logo. Het is een eerste indruk die degelijkheid uitstraalt en vertrouwen creëert vanaf de eerste indruk. Het geeft jouw bedrijf een streepje voor, nog voordat iemand over de drempel stapt. 

 

Duurzame lichtreclame op de gevel

Bijna al onze lichtreclame wordt voorzien van energiezuinige LED-verlichting, met uitzondering van onze neonreclame en neonletters. Toch zijn ook neonletters een duurzame optie voor jouw lichtreclame vanwege de extreem lange levensduur.  

Textline Reclamecentrum levert maatwerk, waardoor de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. Ons creatieve designteam vertaald jouw ideeën naar sfeervolle verlichte gevelreclame welke naadloos aansluit op de huisstijl. Daarna nemen onze ervaren monteurs het over. Zij regelen de montage en aansluiting en het onderhoud tot in de puntjes. 

 

 

Doosletters

Jouw bedrijfsnaam prominent op de gevel? Verlichte en onverlichte doosletters zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Omdat wij alles op maat produceren heb je volledige keuzevrijheid in letterstijl, formaat, dikte en verlichting. 

 

Neonletters

Neonletters staan bekend om hun elegante uitstraling in lichtreclame. Hiermee valt je bedrijf op tussen andere reclame-uitingen. De verlichting geeft een warme sfeer aan het bedrijfspand en door de extreem lange levensduur is neonverlichting ook nog eens duurzaam. De belettering kan in diverse kleuren, maten en vormen gerealiseerd worden.

 

Lichtbakken

Met opvallende lichtbakken wordt jouw bedrijfsnaam of logo als één geheel tegen de gevel geplaatst. Geef je bedrijf extra zichtbaarheid met een brede lichtbak in combinatie met een haakse reclamedrager. Zo valt je bedrijf op vanuit alle hoeken en ben je met gemak van veraf al te spotten! 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van gevelreclame of lichtreclame voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met ons team!

Neem contact op