Navigeren met een Duurzame Koers

19
Jul

 

Navigeren met een Duurzame Koers:

Ontdek Textline Reclamecentrum's Wayfinding Innovatie

 

Bij Textline Reclamecentrum gaan we verder dan alleen het creëren van visueel aantrekkelijke reclame-uitingen. Onze passie voor duurzaamheid en innovatie drijft ons om te zoeken naar nieuwe manieren om de wereld om ons heen op een verantwoorde manier vorm te geven. Een van onze specialiteiten is wayfinding en routing, waarbij we duurzame materialen als larikshout, FSC-hout, PETvilt en rijstvliesjes gebruiken om een positieve impact op het milieu te hebben.

 

 

Wayfinding: meer dan gewoon bewegwijzering

Wayfinding, oftewel bewegwijzering, is cruciaal in ons dagelijks leven. Of het nu gaat om een groot ziekenhuiscomplex, een gemeentehuis of een kantoorgebouw, mensen moeten de weg kunnen vinden. Ons team van experts bij Textline Reclamecentrum begrijpt dat wayfinding veel meer is dan alleen het plaatsen van richtingaanwijzers. Het gaat om het creëren van een naadloze en intuïtieve ervaring voor mensen om hun bestemming gemakkelijk en stressvrij te bereiken.

 

 

Wegwijs met Duurzaamheid

Bij Textline Reclamecentrum zetten we ons in voor duurzaamheid op elk niveau van onze activiteiten. We zijn trots op ons gebruik van duurzame materialen zoals larikshout, FSC-gekeurd hout, PETvilt en rijstvliesjes in onze wayfinding- en routingprojecten. Het gebruik van FSC-gekeurd hout verzekert onze klanten ervan dat het hout afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. Daarnaast biedt het een prachtige natuurlijke uitstraling aan onze bewegwijzeringselementen.

 

 

PETvilt en Rijstvliesjes: Innovatie in Bewegwijzering

Naast FSC-hout zijn we ook enthousiast over het gebruik van PETvilt en rijstvliesjes in onze wayfinding-oplossingen. PETvilt, gemaakt van gerecyclede plastic flessen, biedt niet alleen uitstekende akoestische eigenschappen, maar ook een milieuvriendelijke oplossing voor geluidsdemping in openbare ruimtes. 

Rijstvliesplaatmateriaal is een innovatief en duurzaam alternatief voor traditioneel hout, gemaakt van het overblijfsel van rijst. Door gebruik te maken van dit materiaal, dragen we bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van circulair denken.

 

 

Een Duurzame Koers voor de Toekomst

Bij Textline Reclamecentrum gaan we verder dan alleen het leveren van mooie bewegwijzering. We streven ernaar om onze klanten een duurzame oplossing te bieden, die niet alleen voldoet aan hun behoeften, maar ook een positieve impact heeft op onze planeet. Ons team van experts staat klaar om met u samen te werken aan op maat gemaakte wayfinding- en routingprojecten die de kracht van duurzame materialen omarmen en uw ruimtes transformeren in functionele en esthetische bestemmingen. Stap aan boord van deze duurzame reis en navigeer met vertrouwen naar een groenere toekomst.

 

Neem contact op