Neon verlicht uw bedrijfsinterieur

31
Jan

Textline Reclamecentrum is jouw partner in signing voor zowel binnen als buiten, in de breedste zin van het woord. Veel ondernemers weten ons al jarenlang te vinden voor hun gevelreclame en autoreclame. Maar wij stappen ook graag over de drempel om je bedrijfsinterieur nét die finishing touches te geven die verder gaan dan mooi meubilair.

 

 

Neonverlichting als sfeermaker op kantoor

Bureau Bright is een prachtig voorbeeld van hoe je neonverlichting kunt inzetten op kantoor als sfeerverlichting. Deze gangmaker aan de wand zorgt niet alleen voor een prettig warm licht, het is ook een echt staaltje vakmanschap. Ambachtelijk gemaakt door een lokale glasblazer. 

 

 

De ultieme sfeermaker voor de horeca

Wat hebben Caert, de Boterlap en Paradiso met elkaar gemeen? Behalve dat het alle drie horecagelegenheden zijn in Harderwijk waar je je zintuigen kunt prikkelen met heerlijk eten (en ijs). Wat zij gemeen hebben is het gebruik van neonverlichting in hun interieur. Een sfeervolle eyecatcher die een standaard muur omtovert in een ware belevenis die past bij het karakter van het restaurant.  

 

 

Kies je voor glazen neonverlichting of een LED-neon sign?

Afhankelijk van de wensen en de montage mogelijkheden op locatie kunnen wij twee soorten neon realiseren. LED- en glazen neonverlichting. De glazen verlichting wordt met de hand geblazen door onze vaste glasblazer en vervolgens vakkundig geïnstalleerd door onze ervaren monteurs. 

LED-neonverlichting wordt in een kunststof plaat ingelegd en combineert de sfeervolle neon-look met energiezuinige en duurzame Ledverlichting. Dit is vooral een uitkomst als er te weinig ruimte is om de nodige elektra weg te werken. 

 

 

Waar kun je neonverlichting nog meer toepassen

Zoals je kunt zien is neonverlichting een echte sfeermaker. Naast toepassing in kantoren en horecagelegenheden is een neon sign ook uitermate geschikt voor gebruik in thuiskantoor, praktijkruimtes, winkels, werkplaatsen, scholen en etalages. En natuurlijk maken wij ook prachtige neon lichtreclame voor buiten zodat je bedrijfspand niet te missen is! Een prachtig voorbeeld daarvan is de gevelreclame van Well-Fair Nunspeet. 

 

 

De echte vraag is dus niet, waar kan ik neonverlichting ophangen? Maar wat wil je laten maken? Alles is mogelijk! Of je nu je logo of slogan in neonverlichting wilt laten maken, op zoek bent naar originele neon gevelreclame, of een ruimte wil voorzien van een leuke neon quote… Wij maken een LED Neon sign op maat, precies zoals jij hem wilt hebben!

 

 

Neem contact op