Personeel werven met je bedrijfsbus

5
Mar

Goed personeel is immens lastig te vinden, zeker in de huidige arbeidsmarkt is dit een probleem waar veel bedrijven tegenaan lopen. We willen graag het onderste uit de kan trekken om personeel te werven. Vacaturesites, online advertenties, sociale media, alles wordt uit de kast getrokken. En toch vergeten heel erg veel bedrijven dat zij elke dag een wagenpark op het asfalt hebben die ook ingezet kan worden voor personeelswerving. We vertellen je deze week graag meer over hoe autobelettering kan helpen om potentiële andidaten voor jouw openstaande vacatures te bereiken.  

 

 

Durf op te vallen voor je personeelswerving

Als bedrijf ben je trots op je wagenpark, je bent herkenbaar en valt op op de weg. Waarom zou je dat niet inzetten om duidelijk te maken dat je personeel zoekt. Durf op te vallen en zet het met koeienletters op je wagenpark! Ok, niet letterlijk, tenzij je met koeien werkt… Maar moffel het vooral niet weg in een hoekje. 

Ons designteam denkt graag met je mee over de mogelijkheden. Er is altijd wel een plek op je bedrijfswagen bestickering die te benutten is. Wij zorgen ervoor dat deze tijdelijke sticker voor personeelswerving niet vloekt met de bestickering van je bedrijfswagen. Van vrachtwagen bestickering tot aanhanger, er is altijd een oplossing op maat.  

 

Maak van jouw bedrijfsbus een rijdende personeelsadvertentie!

Een goed advies is het halve werk. Als 3M Gold Partner leveren wij natuurlijk uitstekende garantie, maar folie op folie over folie kan altijd schade veroorzaken. Om te zorgen dat je niet voor ongewenste verassingen komt te staan zoeken onze experts altijd naar een passende oplossing. In design, maar ook in de materiaalkeuze. 

Niet elke bedrijfswagen is voorzien van een volledige wrap, vaak is er voldoende plek om wervings stickers direct op de lak van de bedrijfswage te plaatsen. Kan dit niet, dan zijn er altijd nog alternatieven. Van dropfolies voor tijdelijk gebruik tot magneetstickers. We nemen de beste oplossingen met je door zodat je goed weet waar je aan toe bent.  

 

Benieuwd wat wij als specialist in autobelettering voor jouw wervingscampaagne kunnen betekenen? Neem dan contactop over de mogelijkheden. 

 

Neem contact op