Smaakvolle signing bij ‘t Nonnetje

24
Jun

Restaurant Het Nonnetje, gelegen in het historische hart van Harderwijk, is een culinaire parel met een rijke geschiedenis en een ongeëvenaarde gastronomische reputatie. Sinds de oprichting in 1998 heeft Het Nonnetje zich ontwikkeld tot een culinair instituut dat bekendstaat om zijn verfijnde keuken, gastvrije ambiance waar iedereen zich thuis voelt.Twee Michelin sterren

Het restaurant kreeg zijn eerste Michelin ster in 2004, maar verloor deze toen de huidige chef-kok de keuken overnam in 2007. Maar in 2009 verdiende het restaurant de ster opnieuw onder leiding van chef-kok Michel van der Kroft. De SVH Meester-kok staat bekend om zijn geheel eigen kookstijl, geïnspireerd door het mooie Portugal en gedreven door vakmanschap. 

Samen met gastheer Robert-Jan Nijland en SVH Wijnmeester Edgar Groeneveld wisten zij zelfs in 2015 een tweede Michelin ster te bemachtigen! GaultMillau (het Franse bedrijf wat in diverse landen gastronomiegidsen uitbrengt) gaf het restaurant 18 punten uit 20. Nieuwe Signing

De meeste voorbijgangers kennen de aanblik van ’t Nonnetje wel, de naam van het restaurant was dan ook niet te missen op het dak van de serre en de gevel. Toch was het na al die jaren tijd voor iets nieuws en heeft het woordmerk plaats gemaakt voor een modern en strak beeldmerk.

Het nieuwe beeldmerk is geïnspireerd op de drie N’en uit de naam en bestaat uit een gespoten aluminium frame gecombineerd met duurzame ledverlichting aan de achterzijde. Deze plaatsing zorgt ervoor dat het licht weerkaatst op de gevel, dit geeft niet alleen een rustig ogende gloed maar zorgt er ook voor dat de gevel onderdeel wordt van de signing.  Hierdoor is de signing aantrekkelijk gedurende de donkere avonduren, zoals te zien op de foto’s. Maar ook overdag is deze lichtreclame niet te missen en geeft het een moderne, chique en unieke uitstraling die past bij dit bijzondere restaurant. 
Een knipoog naar Portugal

Het interieur van Het Nonnetje straalt een warme, intieme sfeer uit, waarin gasten zich direct thuis voelen. Het interieur combineert een knipoog naar ons Nederlandse weer én de warmte van Portugal in een smaakvol interieur waar plaats is voor een stukje privacy. De aandacht voor detail en de persoonlijke benadering van het team zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren of gewoon wilt genieten van een avondje onvergetelijke gastronomie... Met zijn ligging aan de prachtige Vischmarkt en het uitzicht op een historisch stukje Harderwijkse binnenstad is 't Nonnetje een goed recept voor een onvergetelijke avond.


Neem contact op