Van Lichtreclame tot super strakke fotowanden

23
Jan

Bij Textline Reclamecentrum kun je niet alleen terecht voor je gevelreclame of reclameborden voor buiten. Want ook voor binnen reclame in de breedste zin, ben je bij ons aan het juiste adres.  Van raambelettering tot Airtex fotowanden en van lichtreclame tot freesletters, we mochten het allemaal realiseren in het nieuwe pand van Kolmer Elektromotoren B.V. 

 

 

 

Goede lichtreclame is niet te missen, zelfs niet overdag.

Wij zien reclame, en dus ook gevelreclame en lichtreclame als een beleving. En dat betekent dat het niet alleen zijn werk moet doen als het donker is, maar ook in het daglicht. Goede lichtreclame staat als een huis, heel de dag door.  

Het logo paneel geeft samen met de verlichte doosletters en duurzame ledverlichting aan de achterzijde een rustige indruk. Door het contrast van het paneel, de letters en de achterwand, bijgestaan door een subtiel licht, is de signing overdag nét zo aantrekkelijk als in het donker.  Aangevuld met strakke freesletters aan de andere zijde van de wand geeft het een strak geheel wat perfect aansluit bij de algehele uitstraling van het pand. 

Meer voorbeelden van door ons geplaatste gevelreclame vind je hier.

 

 

Airtex naadloos fotobehang

Diverse ruimtes in het pand zijn voorzien van super strakke naadloze fotowanden welke zijn gerealiseerd met behulp van Airtex wandbekleding. Het materiaal is slijtvast, gemakkelijk schoon te maken en is brandvertragend. Daarnaast hebben deze fotowanden een matte afwerking wat een rustige uitstraling geeft aan de ruimte. 

Met wand vullend naadloos fotobehang geef je sfeer aan de ruimte en creëer je een bijzondere beleving in je bedrijfsinterieur. Het is zelfs mogelijk om wand vullende sfeerbeelden te wisselen van tijd tot tijd wanneer je kiest voor een inframe systeem. Met onze wisselbare inframe systemen realiseren we eenvoudig wand vullende, vrijstaande of vrij hangende lijsten. Deze fotowanden en lijsten kunnen eventueel voorzien worden van duurzame ledverlichting.

Bekijk meer voorbeelden van door ons gerealiseerde fotowanden van zowel Airtex als PETfelt hier.

 

 

Akoestisch fotobehang op maat

Ga je liever voor een circulaire fotowand die tegelijkertijd de akoestiek in de ruimte verbeterd? Dan is wandbekleding van bedrukt PETfelt ook een mogelijkheid. Dit materiaal wordt vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen. Daarnaast heeft het materiaal ook akoestiek dempende eigenschappen waardoor het weerkaatsend geluid opvangt en het algemene werkcomfort in de ruimte verbeterd. 

We laten je graag zien wat er nog meer mogelijk is met PETfelt.

 

 

Raambelettering

Naast de gevelreclame en de diverse Airtex fotowanden zijn ook diverse raampartijen in het interieur voorzien van strakke raambelettering. Door middel van zandstraalfolie met geometrische patronen worden de ruimtes afgesloten en wordt tegelijkertijd de glaswand opgebroken. 

Naast deze gepersonaliseerde zandstraalfolie is het ook mogelijk om glazen wanden en ramen te voorzien van een raam bestickering met gekleurde of zelfs bedrukte folie. Hierdoor kun je bijvoorbeeld vergaderzalen, kantoorruimtes of klaslokalen zowel binnen als buiten voorzien van unieke raamstickers passend bij het bedrijf. 

Bekijk hier enkele voorbeelden van onze raambelettering.

 

Neem contact op