Van top tot teen signing bij Edelwonen

10
Jan

Bij Edelwonen zijn maar liefst drie hoge woontorens letterlijk van top tot teen voorzien van opvallende nieuwe signing. Bij dit project waren de namen van de drie woontorens het uitgangspunt van alle gemaakte reclame uitingen. De woontorens hebben de namen Chicago, New York en Los Angeles en hebben elk een uniek eigen karakter, passend bij de stad waar ze naar vernoemd zijn. Naast het aanbrengen van strakke gevelbelettering zijn er ook meerdere levensechte fotowanden gerealiseerd op de dakterrassen. Ieder appartementencomplex is anders en geeft op zijn eigen manier de bewoners een warm thuisgevoel. 

De woontorens beschikken elk over verschillende faciliteiten voor de bewoners. Denk hierbij aan loungeruimtes en sportruimtes. In elk van deze ruimtes zijn unieke en gedetailleerde walsprints aangebracht zodat elke ruimte een uniek karakter krijgt. Op de wanden van de comfortabele loungeruimtes zijn bijvoorbeeld unieke beelden van Amerikaanse steden afgedrukt. Deze fotowanden zijn gerealiseerd met speciale  wallprints. Een wall print is een uit één stuk bestaand en op maat gemaakt stuk fotobehang, vakkundig gemonteerd door onze monteurs. 

Als kers op de taart zijn deze loungeruimtes voor de bewoners ingericht door onze interieurstylist. De stylist heeft voor elke ruimte de perfecte meubels en verlichting uitgezocht om de juiste sfeer te creëren. En natuurlijk mochten ook planten niet ontbreken volgens de stylist. In alle loungeruimtes zijn de sfeervolle fotowanden en het interieur perfect op elkaar afgestemd om zo een ideale ontmoetingsplek te maken voor de bewoners. Het uitgangspunt was hier tenslotte om een ruimte te creëren waar de bewoners daadwerkelijk met elkaar wilden zitten! En naar onze mening is dat dan ook zeker geslaagd. 

 

Wilt u ook een unieke sfeer met fotowanden creëren? Neem contact op met onze adviseurs en vraag een offerte op maat aan. 

Neem contact op