Vol gas op naar een geweldig 2024!

29
Dec

Het einde van het jaar nadert in rap tempo en bij Textline Reclamecentrum hebben we de vaart er goed in gehad! Met een lach en een traan kijken we terug op een fantastisch jaar. Met veel gave en unieke projecten in de pocket -of de kofferbak!- en een team wat draait als een geoliede machine. Ook nu we twee van onze bekendste koppen moeten gaan missen op de werkvloer. 

We zijn ontzettend nieuwsgierig naar de avonturen die het komende jaar voor ons in petto heeft. Welke bijzondere projecten zullen onze wegen kruisen? We zijn klaar voor het avontuur wat 2024 ongetwijfeld zal gaan worden! 

Maar zonder de geweldige inzet van ons fantstische team, onze leveranciers en natuurlijk onze klanten, had het afgelopen jaar er heel anders uit gezien. Jullie zijn de brandstof die onze creatieve motor draaiende houdt!

Namens het gehele team van Textline Reclamecentrum willen we jullie een heerlijke & gezellige kerst en een spectaculaire jaarwisseling toewensen. Laten we samen vol gas geven naar een gezond en vooral gelukkig 2024, waarin we onze creatieve wegen weer kruisen!

 

Bedankt voor dit geweldige jaar,

Het Team van Textline Reclamecentrum

 

Neem contact op