Woodprint – Een onderdeel van Textline reclamecentrum

10
May

Textline Reclamecentrum is al jaren een begrip als het gaat om professionele reclame-uitingen voor bedrijven. Maar wist je dat we ook particulieren kunnen helpen met het maken van hun persoonlijke fotoproducten? Dit doen we onder andere met onze webshop Woodprint.nl. Daar kun je terecht kunt voor het laten drukken van jouw foto op hout. Het maakt niet uit of je een particuliere klant bent of een zakelijke klant. Je bent bij Textline of Woodprint aan het juiste adres! Ons doel is om iedereen te voorzien van een prachtig en uniek stuk bedrukt hout. Van stoepborden en menukaarten tot foto’s op hout en houten wandkaarten.

 

 

Voorbehandeling van het hout

Een goede voorbehandeling van het hout is essentieel voor een kwalitatieve afdruk en een langere levensduur van het houten product. Het hout vooraf behandeld met een laagje grondverf op zowel de voor- als achterzijde. Bij deze grondverf blijft de houtstructuur zichtbaar waardoor ook het sfeervolle karakter van het hout behouden blijft. De grondverf voorkomt dat de inkt van onze duurzame UV-printer in het hout kan trekken. Zo krijg je een scherp afgedrukt beeld zonder vlekken. Naast het behoud van de houtstructuur, voorkomt de grondverf ook dat de planken kromtrekken. Dit proces draagt bij aan een kwalitatieve afdruk en een duurzaam eindproduct.

 

Duurzaamheid staat voorop

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van Textline Reclamecentrum. Daarom maken we alleen gebruik van duurzaam en circulair FSC hout voor onze houten prints. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van een duurzame UV-printer die zonder oplosmiddelen werkt en geen schadelijke stoffen uitstoot. Door het gebruik van deze printer wordt er geen extra belasting voor het milieu veroorzaakt. Textline heeft als ambitie om 100% CO2-neutrale Woodprints te garanderen en zet zich actief in om dit doel te bereiken. Door het gebruik van duurzame materialen en processen, kun je met een gerust hart een unieke en duurzame Woodprint bestellen.

 

Daag ons uit met jouw unieke idee

We dagen je graag uit om ons uit te dagen! Heb je een idee of wens voor een unieke print op hout? Laat het ons weten en wij gaan graag voor je aan de slag. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en uitdagingen. Neem direct contact op met een van onze specialisten.

 

Ben je als particuliere klant geïnteresseerd in een prachtige Woodprint van jouw favoriete foto? Bezoek dan onze website Woodprint.nl en ontdek de mogelijkheden om jouw herinneringen op een unieke manier vast te leggen. Onze vakmensen helpen je graag bij het realiseren van jouw persoonlijke foto op hout.

Neem contact op