37 auto’s bestickerd voor Tomra’s wagenpark

7
Nov

Het wagenpark van Tomra kan weer met een frisse nieuwe look de weg op! De afgelopen maanden hebben wij 37 bedrijfswagens van het bedrijf mogen bestickeren. Tomra levert de bekende statiegeld automaten in supermarkten. Door de nieuwe bedrijfsbus bestickering is het gelijk duidelijk dat het bedrijf zich bezig houdt met recycling. 

 

 

Clean loop recycling

Clean Loop Recycling richt op het recyclen van drankverpakkingen zoals flessen en blikjes om ons milieu te beschermen tegen vervuiling. Jaarlijks worden wereldwijd ongeveer 1,4 biljoen blikjes en flessen gebruikt, waarvan velen terechtkomen in straten, oceanen en stortplaatsen. Deze verpakkingen hebben honderden jaren nodig om te ontbinden, maar ze kunnen continu worden gerecycled.

TOMRA’s statiegeld automaten vangen elk jaar meer dan 45 miljard drankverpakkingen op, waardoor ze niet in het milieu belanden. Door middel van Clean Loop Recycling worden deze containers verzameld en gesorteerd zonder besmetting. Zodat ze keer op keer kunnen worden gerecycled tot nieuwe flessen en blikjes. Dit proces vermindert de behoefte aan nieuwe grondstoffen en vermindert de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat.

TOMRA's statiegeld systemen helpen bij het verminderen van zwerfafval en het verhogen van het recyclingpercentage. Ze zijn een aanvulling op huishoudelijk recyclen en spelen een cruciale rol in het behouden van materiaalkwaliteit voor hergebruik. Door bij te dragen aan Clean Loop Recycling kunnen we onze natuur schoner, gezonder en duurzamer maken.

 

 

Fleetmarking op maat

De fleetmarking voor Tomra is van A tot Z verzorgd. Van onze designers die het unieke design ontworpen hebben, tot de fullcolour print op hoogwaardig gegoten 3M vinyl met beschermend glanslaminaat. De bestickering is vakkundig geïnstalleerd door onze 3M endorsed installateurs. Als 3M Gold Certified bedrijf kunnen we MCS-Garantie bieden aan onze klanten, de krachtigste garantie in de branche.

Meer weten over de mogelijkheden van Fleetmarking? Neem dan direct contact met ons op.

 

Neem contact op