Beat the stress met Finnwald

11
Jun

Bedrijfsauto wrap voor Finnwald

Je zou het niet denken als je deze bus nu op de weg tegenkomt... Maar hij kwam toch echt spierwit bij ons binnen! De bus is volledig gewrapt in hoogwaardige 3M folie in de kleur 'Matte Pine Green Metallic'. Daarna is de bedrijfsbus voorzien van diverse full color gedrukte hoogglans stickers aan de zijkanten en bedrukte one-way-vision folie aan de achterzijde. Het one-way-vision folie heeft kleine gaatjes waardoor de bestuurder nog gewoon door zijn achterruit kan kijken terwijl bestuurders erachter een mooie afbeelding zien. 

 

 

Volledig ontzorgd

Bij Finnwald weten ze heel erg goed wat stress management betekent. Gelukkig weten wij dat ook! Van design tot montage, wij regelen alles tot in de puntjes. Onze klanten hoeven alleen de auto op het afgesproken tijdstip bij ons langs te brengen en ze krijgen een belletje wanneer hij weer klaar staat op de afgesproken dag. 

Ons designteam zorgt voor een uniek design welke naadloos aansluit bij uw bedrijfsidentiteit en huisstijl. Vervolgens worden de full color stickers of wrap bij ons op locatie geprint en geïnspecteerd. Op het moment dat de auto gebracht wordt ligt alles dan ook klaar om geplakt te worden, waarna onze 3M endorsed monteurs doen waar ze goed in zijn... Auto's plakken volgens de hoge kwaliteitsstandaarden van 3M. We zijn er dan ook trots op dat we 3M Select Graphic Provider Gold zijn en daarmee ook de hoogste garantie uit de branche kunnen verlenen. 

 

 

Matte pine green auto wrap

Deze kleur folie is razend populair en dat begrijpen we maar al te goed. De rustige en toch levendige groene kleur accentueert de lijnen van het voertuig, terwijl het een rustige en chique uitstraling behoudt. Een wrap waar je mee gezien mag worden! Op de bedrijfsbus van Finnwald wordt deze matte wrap folie gecombineerd met glanzende elementen die niet alleen een mooi contrast geven qua kleur, maar ook in afwerking.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfswagen? Neem eens contact met ons op!

 

 

Neem contact op