Sfeervolle akoestische oplossingen waar je stil van wordt…

28
May

Verbeter de akoestiek en sfeer van jouw bedrijfsruimte met onze akoestische oplossingen. Deze stijlvolle panelen absorberen weerkaatsend geluid in de ruimte, wat resulteert in een galmvrije werkplek. Door storend geluid te beperken creëer je gemakkelijk een aangename werksfeer en daarnaast geeft het een uniek karakter aan je bedrijfsinterieur. De panelen zijn niet alleen stijlvol, maar zijn ook een bewuste keuze. De geluiddempende wanden zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen, zodat je niet alleen een bijzondere, maar ook een duurzame indruk achterlaat.

 

Wat is PETfelt precies

PETfelt zijn dikke vilt achtige panelen die worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Het materiaal heeft geluidsabsorberende eigenschappen die vergelijkbaar zijn met dat van rendiermos. En net als de bekende en geliefde moswand, is een akoestische wand van PETfelt ook brandvertragend. 

 

Tweezijdige Prismawall

De Prismawall is een unieke muurdecoratie waar je 2 keer naar omkijkt. De duurzame panelen van gerecyclede PET-flessen zijn met 2 sfeerbeelden bedrukt, zodat je vanuit iedere hoek een ander uitzicht hebt. Dit innovatieve product geeft jouw kantoorruimte of kantine een andere dimensie en zal bezoekers aangenaam verrassen. 

 

 

Akoestische tegelwand

Een bijzondere akoestische fotowand waar je stil van wordt… Met deze unieke akoestische wandpanelen sla je 2 vliegen n 1 klap. Naast de hoge geluiddempende waarde kan het materiaal worden voorzien van een uniek ontwerp of sfeerbeeld naar keuze (of meerdere belden natuurlijk). Door de bijzondere structuur creëer je een unieke akoestische wand in jouw kantoor of spreekkamer die weerkaatsend geluid in de ruimte tegengaat. 

 

Roomdividers en Soundwalls

Van schuifdeuren tot kamerschermen, wij kunnen het maken voor jouw kantoor of bedrijfsruimte. Met onze freesmachine is iedere gewenste contour te snijden. Logo’s, patronen of een unieke vorm… jij bepaalt de uitstraling van het paneel. Maar dat is niet alles! Want naast frezen is het ook mogelijk om de panelen te bedrukken met een uniek ontwerp. Zo zorg je er eenvoudig voor dat de panelen aansluiten bij jouw interieur of huisstijl. 

Door het duurzame karakter en de veelzijdige mogelijkheden als het op uitstraling aankomt zijn deze akoestische panelen een aanwinst voor jouw bedrijfsinterieur. En dat houdt natuurlijk niet op bij de muur. Van systeemplafonds tot complete vrije zwevende akoestische plafondpanelen. En van duurzame bewegwijzering tot lampen voor boven de vergadertafel of zelfs een akoestische papierbak! of een complete duurzame beursstand! Er is ontzettend veel mogelijk en wij regelen alles voor je van ontwerp tot productie en montage op locatie. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kantoorruimte, horecapand, thuiskantoor of zelfs je woonkamer? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Ons team staat voor je klaar om jouw creatieve wensen te realiseren zodat ook jij stil kan worden van deze duurzame akoestische panelen. 

Neem contact op