Start het motorseizoen met écht unieke motorstickers!

23
Feb

We hebben al een paar weekenden mooi weer gezien afgelopen weken en dat betekende dat de eerste (seizoens) motorrijders weer massaal de weg op trokken. En met de MOTORbeurs in Utrecht in volle gang is het motorseizoen dan echt weer van start. Dat betekent ook voor Textline dat we weer meer motoren gaan zien! En gezien er hier heel erg veel motorrijders werken, vinden we dat alleen maar leuk. Dus wanneer zien we jou aan de balie voor een unieke wrap of bestickering voor jouw bike?

 

 

Personaliseer je motor met motorstickers

Als motorrijder is de kans groot dat je toch net even een paar aanpassingen wil maken. Gewoon om je bike nét even iets meer eigen te maken. Er is tenslotte maar één motor die echt helemaal van jou is. Je kunt natuurlijk een striping setje bij je dealer meenemen of online wat bestellen, maar echt uniek is dat niet. 

Gelukkig weten onze designers daar wel raad mee. Afhankelijk van jouw ideeën en wensen ontwerpen zij een écht uniek sticker concept voor jouw motor. Waarna deze bij ons gesneden of gedrukt kan worden en door onze ervaren 3M endorsed installateurs geplakt zal worden. 

 

Een unieke BMW S 100 R in de studio

Voor de BMW S 1000 R van deze klant zijn er een aantal motor stickers gemaakt die naadloos aansluiten bij de originele bestickering van de motorfiets. De onderkuip is voorzien van doorgetrokken matchende striping en de winglets zijn voorzien van rode klauwsporen en M competition logo stickers. 

Eén ding is zeker, deze BMW motor is niet te missen!

 

 

Wij doen meer dan alleen auto bestickering

De meeste mensen kennen ons wel van onze auto wraps en bedrijfswagen bestickering. Dat betekent natuurlijk dat je jouw foodtruck, vrachtwagen, bakwagen, trailer of zelfs je camper ook gewoon bij ons kan laten voorzien van stickers of reclame. Toch zien we in verhouding weinig motoren, omdat mensen denken dat alleen een gespecialiseerd motor sticker bedrijf dit doet. Maar bij Textline Reclamecentrum Harderwijk en Zwolle ben je zeker aan het juiste adres.

 

3M endorsed installateurs: erkende kwaliteit en vakmanschap

Textline Reclamecentrum is 3M Select Graphic Provider GoldDit houdt in dat wij voldoen aan de zeer strikte kwaliteitseisen die 3M aan zijn partners stelt. En dat wij werken met 3M endorsed installateurs Hierdoor werken wij met de beste materialen en bieden wij de meest krachtige garantie in de branche, de MCS-garantie. Wil je meer weten over wat 3M Select Graphic Provider Gold precies inhoudt, dan kun je dat hier lezen.

 

 

Neem contact op