The flower farm: Signing vol flowerpower!

16
Oct

Wat zijn ze leuk! De flower power spat ervan af. Of je het nu gaat om roll-up banners, promotieborden, buikbakken, stoepborden en zelfs een VW ID BUZZ, ze zitten vol met flowerpower!

 

 

Duurzame reclameborden van rijst

Spread love, not palm! Bij de duurzame boodschap van the flower farm hoort natuurlijk ook een duurzaam reclamebord. En welk materiaal leent zich daar nu beter voor dan rijstvliesjes! De signing van the flower farm is gemaakt van een composiet plaatmateriaal welke de eigenschappen van tropisch hardhout heeft, maar dan 100% circulair op productniveau. Wanneer de borden niet meer gebruikt worden deze vermalen tot snippers die zo terug het productieproces in kunnen. Zo kunnen er weer nieuwe platen van gemaakt worden zonder toevoeging van nieuwe grondstoffen. Een bewuste keuze, voor een bewust merk! Meer over dit innovatieve rijstvlies plaatmateriaal lees je hier.

 

Full wrap VW ID BUZZ bedrijfsbus

Naast de diverse reclameborden van rijstvliesjes hebben we er ook voor gezorgd dat de bedrijfsbus van the flower farm niet te missen is. De gloednieuwe VW ID BUZZ is voorzien van een full color bedrukte wrap die door onze ervaren 3M Gold Certified signmakers aangebracht is. Eén ding is zeker! Deze kleurrijke bus zal een opvallende verschijning zijn op de weg die een vrolijke en positieve indruk achter zal laten. En dat allemaal, ondanks zijn neutrale donkere ondergrond. 

 

 

Verantwoord bezig met vinyl

Als signmaker gebruiken we natuurlijk een hoop vinyl op de werkvloer. Om dit zo duurzaam en bewust mogelijk te doen hebben wij een sinds 2019 samenwerking met Besstrade. Dit internationale PVC-recycling bedrijf haalt -op aanvraag- bij ons balen met samengeperste folie op om te recyclen. Op de werkvloer worden de PVC-houdende folies gescheiden van hun papieren backing waarna ze met een balenpers tot compacte balen geperst worden. Deze worden op pallets verzameld en wanneer de pallets vol zijn worden deze pas opgehaald. Zo beperken wij niet alleen ons afval, maar zorgen we er ook voor dat er niet voor halve ladingen op en neer gereden wordt. 

Neem contact op