Van bedrijfsbus tot keukenkastjes: Textline Reclamecentrum wrapt het!

27
Feb

Dat we bij Textline weten hoe we jouw auto en bedrijfsbus een nieuwe look geven met een custom wrap of bestickering, dat wist je al. Maar naast fleetmarking en zelfs foodtrucks, plakken onze ervaren 3M installateurs nog veel meer! En ook hiervoor mogen wij als 3M Gold Certified installateur de beste garantie in de branche verlenen, de MCS-garantie.

 

 

Een nieuwe keuken binnen een dag

We zijn allemaal wel eens toe aan een nieuwe look and feel in huis, maar een compleet nieuwe keuken is wel even een investering. Zeker wanneer de oude keuken eigenlijk nog prima mee kan, dan kun je je keuken ook door ons laten wrappen. Want naast hoogwaardige folie voor autobelettering, hebben wij ook gewoon interieurfolies. Met deze interieurfolie kunnen wij jouw keuken binnen een mum van tijd wrappen zodat deze er weer super strak uitziet. 

Zoals 
deze keuken waar de originele houtlook verruild werd voor een strakke matte groene keukenwrap. En deze witte keuken, die de klant zwart wilde laten wrappen. Naast de deurtjes zijn ook de kopse kanten en de binnenzijde van de kastjes voorzien van een keukenwrap zodat het weer één strak geheel vormt zonder witte randen. 

 

 

Vloerstickers voor elke ruimte

Ook vloerstickers behoren tot de mogelijkheden bij Textline Reclamecentrum! Of het nu gaat ome en autodealer die een écht bijzonder plekje in de showroom wil creëren zoals bij BMW Ekris is gedaan. Een sportschool die zijn logo slijtvast op de vloer wil laten zien zoals THE GYM. Of er bewegwijzering stickers of staysafe stickers nodig zijn voor de vloer zoals bij ESJ Vastgoed onderhoud. We doen het allemaal. Al hopen we natuurlijk dat die laatste niet meer nodig zullen zijn! 

 

 

Raamstickers voor interieur en gevel

Ook voor raambeletterig ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel voor binnen als buiten verzorgen wij raamstickers op maat, volledig naar de wensen van de klant. Onder raamstickers voor buiten verstaan wij niet alleen logo stickers voor grote raampartijen, maar ook raam vullende stickers voor bijvoorbeeld een leegstaand winkelpand.  

En als we het hebben over raambelettering voor binnen dan spreken we voornamelijk van scheidingswanden binnen kantoor. Door glazen wanden op kantoor te voorzien van passende en unieke stickers of bedrukte folies maak je van een glazen wand een afscheiding die het kantoor, klaslokaal of vergaderzaal scheidt van de ruimte erachter zonder af te doen aan het open karakter van een glaswand. 

 

 

Stickers voor stenen ondergronden

Je zou verwachten dat het niet kan: stickers op een stenen ondergrond. Bijvoorbeeld een bakstenen muur of grondtegels. Maar wanneer je de juiste materialen gebruikt is dit wel zeker mogelijk. Op de pagina ‘belettering voor binnen’ vind je enkele voorbeelden van stickers op stenen ondergronden. Bijvoorbeeld de muren bij Prokino en zwembad De Paalberg, of de vloerstickers bij zwembad De Sypel.

 

Laat je inspireren door de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem een kijkje op onze website en laat je inspireren door de vele projecten. Of neem gewoon contact op! Onze ervaren salesafdeling weet samen met onze designers als geen ander hoe je folie kunt gebruiken om je interieur of bedrijfsinterieur een frisse start te geven in 2024! 

Neem contact op