Wat is het KIWA Certificaat?

14
Aug

Wat is het KIWA Certificaat?

Het KIWA certificaat is een kwaliteitskeurmerk dat wordt uitgereikt door KIWA, een onafhankelijke organisatie die gespecialiseerd is in testen, inspecties, en certificeringen. Het certificaat wordt toegekend aan organisaties en producten die voldoen aan strenge normen en eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, en duurzaamheid. Het is een waardevolle erkenning die het vertrouwen vergroot en de betrouwbaarheid van een organisatie of product onderstreept.

 

 

Waarom is het KIWA Certificaat belangrijk voor onze verkeersborden van rijst?

Het KIWA certificaat is belangrijk omdat het aangeeft dat de verkeersborden van rijst aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Het is een bewijs van vakmanschap, betrouwbaarheid, en duurzaamheid. Het biedt onze klanten de zekerheid dat ze te maken hebben met een professionele en betrouwbare partij. Daarnaast kan het certificaat ook voordelen bieden op het gebied van wet- en regelgeving, bij aanbestedingen en in internationale handel.

 

Hoe wordt het KIWA Certificaat toegekend?

Het toekennen van het KIWA certificaat gebeurt door middel van grondige audits en inspecties. KIWA-experts hebben onze verkeersborden van rijstvlies beoordeeld en gekeken of deze voldoet aan de gestelde normen en eisen. En dat deden ze! Natuurlijk worden onze verkeersborden van rijst regelmatig gecontroleerd en beoordeeld om de geldigheid van het certificaat te waarborgen.  

 

Wat zijn de voordelen van het KIWA Certificaat?

Het KIWA certificaat voor onze verkeersborden van rijst is een tastbaar bewijs dat dit nieuwe materiaal aan de hoogste eisen voldoet. Het rijstvlies verkeersbord is, door de strenge eisen die aan dit product gesteld worden, het moeilijkste bord om te maken. Daarnaast kan het certificaat de toegang tot de markt vergemakkelijken, omdat het bewijst dat aan alle relevante normen en eisen is voldaan. Ook kan het certificaat zorgen voor een vermindering van risico's en aansprakelijkheid, omdat de naleving van kwaliteits- en veiligheidsnormen wordt gegarandeerd.

Het KIWA certificaat is een waardevolle erkenning voor onze verkeersborden van rijst, maar ook andere signing van dit materiaal. Door het behalen en behouden van het KIWA certificaat tonen wij onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, wat van onschatbare waarde is in een competitieve markt.

 

 

Neem contact op