Whiteboards met een verhaal bij het St Jansdal ziekenhuis

30
Oct

Volledig circulaire whiteboards gemaakt van gerecyclede coronaschermen, rijstvliesjes en PET-flessen. Deze hangen in de nieuwe patiëntenkamers van het St Jansdal ziekenhuis. Deze innovatieve whiteboards zijn niet alleen functioneel maar ook ecologisch verantwoord. Met een unieke combinatie van gerecyclede materialen die zowel het milieu respecteren als een luxueuze uitstraling hebben.

 

 

Een creatieve uitdaging met een duurzame oplossing

Sander Ikelaar, salesmanager van Textline Reclamecentrum, vertelt enthousiast over de uitdaging die ze kregen van ziekenhuis St Jansdal. "We werden gevraagd een mooi en onopvallend schilderij voor aan de muur te ontwerpen dat ook dienst kon doen als whiteboard", zegt hij. Na een brainstormsessie met het team kwamen ze met een innovatief idee dat niet alleen aan de esthetische eisen voldeed maar ook nog eens grotendeels circulair was. 

 

 

Circulaire details

Wat deze whiteboards zo bijzonder maakt, zijn de gebruikte materialen. De voorplaten zijn vervaardigd uit gerecyclede coronaschermen, en de lijsten zijn gemaakt van circulair rijstvlies plaatmateriaal. Sander legt uit: "We wilden niet alleen duurzame materialen gebruiken, maar ook aan de kleinste details denken. Zelfs de magneethouders en de wisser zijn circulair. Alles, van het printen van de lijst tot het drukken en beplakken van de natuurfoto-achterplaat, gebeurde in ons eigen machinepark in Harderwijk."

Textline Reclamecentrum is ontzettend trots dat dit mooie eindproduct de patiëntenkamers mag opvrolijken. Deze whiteboards zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook weer een stap richting de circulaire kringloop economie die we samen willen bereiken. Wil je meer weten over het circulaire rijstvlies plaatmateriaal? Lees dan ook dit nieuwsitem erover

 

Ook op zoek naar een creatief en circulair whiteboard voor jouw bedrijf? Neem contact op met ons creatieve team en vraag naar de mogelijkheden. 

Neem contact op